Mira Rai, født i 1989 i en liten landsby i Nepal, er en av verdens mest inspirerende fjell-løpere med noe ekstra livskraft. Som barn ble hun rekruttert som barnesoldat under den langvarige borgerkrigen i Nepal. Etter å ha unnsluppet fra militæret, begynte Mira å konkurrere i løping som en måte å flykte fra traumene hun hadde opplevd, og hun oppdaget snart sitt utrolige talent for terrengløp i Himalaya.

Mira har raskt gjort seg bemerket på den internasjonale løpescenen, og hennes utrolige prestasjoner har gjort henne til en global inspirasjon. Hun har vunnet flere internasjonale ultraløp, inkludert Mont-Blanc Ultra Trail, og har satt flere løyperekorder. Mira har også brukt sin suksess til å støtte veldedige formål og hjelpe jenter og kvinner i Nepal gjennom sin egen stiftelse, Mira Rai Initiative.

Mira Rai er ikke bare en utøver, men også en rollemodell og en historieforteller. Hennes utrolige livshistorie har blitt dokumentert i filmen “Mira”, som forteller hennes utrolige reise fra krigsherjet landsbyjente til verdenskjent idrettsutøver.

Vi er begeistret over å ønske Mira Rai velkommen til Nordpå Fjellhotell for en helg med løping, vandring, yoga og inspirasjon. Bli med oss for å lære av en ekte legende og skape minner for livet sammen med Mira og likesinnede kvinner!

Share

Comments are closed.